loader image

TARINANI

MITEN KAIKKI SAI ALKUNSA?

Hei, olen yhdeksäsluokkalainen Justus Berner Sipoonlahden koulusta. Vuoden 2019 lopussa perustin yritykseni, Berner Media:n.

Vuosien saatossa olen ollut suunnittelemassa ja toteutamassa monia tapahtumia, Sipoonlahden koulussa ja sen ulkopuolella. Kuten Puskapartiolaisten ja Åif -seuran tapahtumissa.

Vuonna 2019 olin perustamassa Nopee-toimintamallia, jonka päämääränä on osallistaa oppilaita ja tehdä se näkyväksi. Samaisen vuoden ohjasin Sipoonlahden koulussa Nopeen av-tiimiä, joka auttoi monissa koulun juhlissa ja tapahtumissa. 2020 syksyllä Nopee-tiimejä oli jo kuusikappaletta. Nykyisin toimin Nopeen koordinaattorina, ja seuraan Nopee-tiimien toimintaa ja kasvua.  

Omia kiinnostuksen kohteitani ovat kaikkea valo- ja videokuvaamisen, esitystekniikan, videotuotannon, makeis-ja leivosmyynnin, somemarkkinoinnin ja digimarkkinoinnin välissä. 

Perustin yritykseni Berner Median, koska nautin haasteista ja opin jokaisessa työskentely-ympäristöstä aina jotakin uutta. Haluan hyödyntää jo nyt osaamiani vahvuuksia yritykseni avulla ja luoda niitä lisää. Lähtökohtaiset tavoitteeni ovat digimarkkinoinnin kehittäminen ja asiakastyytyväisyys. 

Ystävällisin yhteistyöterveisin

Justus Berner

Berner Media

Justus Berner

Berner Median perustaja
in

BLOGI

Verkkokaupparatkaisut

Miksi WooCommerce verkkokauppa?

WooCommerce taipuu moneen käyttöön, sekä omaa lähes rajattomat muokkausmahdollisuudet. Lisäksi WooCommerce on helppo hallita ja pyörittää helppokäyttöisen….

Lue koko juttu »

TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITANI

Yhteystiedot

Kallioimarteentie 5,

01150 Söderkulla

045 783130717

info@bernermedia.fi

© 2020 All rights reserved I Berner Media

Scroll Up