Oma tili       Kauppa

TARINANI

MITEN KAIKKI SAI ALKUNSA?

Hei, olen yhdeksäsluokkalainen Justus Berner Sipoonlahden koulusta. Minua on pienestäpitäen kiinnostanut erilaiset laitteet ja kaapelit. Sipoonlahden koulu antoi minulle vuonna 2016 mahdollisuuden olla mukana auttamassa ja tekemässä erinäisiä tapahtumia kuten, joulu -ja kevätjuhlia sekä ysientansseja.

Vuosien saatossa olen ollut suunnittelemassa ja toteutamassa esitystekniikkaa moniin tapahtumiin Sipoonlahden koulussa ja sen ulkopuolella, kuten Puskapartiolaisten joulutapahtumissa sekä ÅIf- seuran varainkeruu tapahtumissa. 

Vuonna 2019 olin perustamassa Nopee-toimintaa. Nopee-toiminnassa, ohjaan Sipoonlahden koulun Av-tiimiä. Av-tiimi on ollut järjestämässä esiintymistekniikka moniin Sipoonlahden koulun tapahtumiin sekä tehnyt muita pienempiä projekteja. Olemme av-tiimin kanssa pitäneet säännöllisesti kerhokertoja. 

Omat kiinnostuksen kohteeni ovat kaikkea valo -ja videokuvaamisen, esiintymistekniikan, videotuotannon ja digimarkkinoinnin välissä.

Perustin yritykseni Berner Median, koska nautin haasteista ja opin jokaisessa työskentely-ympäristöstä aina jotakin uutta. Haluan hyödyntää jo nyt osaamiani vahvuuksia yritykseni avulla. 

Ystävällisin yhteistyöterveisin

Justus Berner

Berner Media

Justus Berner

Berner Median perustaja
in

TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITANI

DELI RASOI

© 2020 All rights reserved I Berner Media